Tarieven

Verzoengesprekken 2018
Kosteloos!
Op 24 maart 2018 vindt de Verzoendag 2018 plaats. De focus van de Verzoendag 2018 is de kosteloze Verzoengesprekken met professionele register mediators. Heb je een conflict en wil je op 24 maart 2018 een luisterend oor van een professional? Meld je nu aan.
Online Verzoengesprekken
50 euro per uur excl. BTW
Heb je een conflict? Wil in een Verzoengesprek je hart luchten? EN op zoek gaan naar stappen om tot een oplossing te komen jezelf en/of met de tegenpartij? Maak dan nu een afspraak met Ingemar Francisca
Het Verzoenproject (basis) scholen
50 euro per uur excl. BTW
Deze gastles ondersteunt basisschoolkinderen en jongeren om op een vreedzame wijze met elkaar om te gaan. Waarbij verzoenen, vergeven, het accepteren van elkaar en het tijdig oplossen van conflicten centraal staat. Boos blijven is geen oplossing. Elkaar haten en elkaar pesten ook niet!
Thema- en informatiebijeenkomsten
75 euro per uur excl. BTW
Op een informatieavond kunnen er diverse thema besproken worden om verzoening en vergeving te bevorderen. De workshop de 5 stappen naar Verzoening is interactieve bijeenkomst en kan ook als thema binnen een organisatie worden ingezet. Op verzoek is de lijst met onderwerpen voor een thema- of informatiebijeenkomst op te vragen.

Start typing and press Enter to search