Operatie #1000mediators

Ik loop al dagenlang met een prangende vraag rondloop. Namelijk:

“Hoe kan ik 1000 gecertificeerde mediators, met diverse (culturele) achtergronden, mobiliseren om op de Verzoendag 2018 (24 maart 2018) door heel Nederland vanuit hun eigen praktijk of vanuit een gesponsorde gespreksruimte, gratis Verzoengesprekken te voeren met mensen die een conflict hebben? Een conflict thuis, in de buurt of op het werk dat ze graag willen oplossen maar niet weten hoe”.

Help je mee om #1000mediators bereid te vinden? Deel dit berichtje en laten we samen de Verzoendag 2018 een succes maken. Voor suggesties, vragen, aanbevelingen of voor meer informatie? Stuur mij dan gerust een e-mailbericht.
#1000mediators

Met een warme groet,
Ingemar Francisca
#ikstavoorverzoening

ikstavoorverzoening_logo_variaties-01-2

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Bob Oegema
  Beantwoorden

  Beste …,

  Ik wil een van de 1000 mediators zijn. Mijn expertise ligt in hoofdzaak op het gebied van familiezaken. Mijn werkzaamheden doe ik in een eigen bedrijf en als medewerker van een Jeugdteam waar ik hoofdzakelijk bemiddelingen doe tussen gescheiden ouders met kinderen die er tussen zitten. Ik heb geen ambitie om me met de organisatie bezig te houden, maar vind het wel leuk om op verzoendag een aantal gesprekken te doen.

  Met een vriendelijke groet,

  Bob Oegema

  • Ingemar Francisca
   Beantwoorden

   Hallo Bob, dankjewel voor jouw interesse in de Verzoendag 2018/ #1000mediators! Ik verwelkom jou heel graag in het team! Je kunt je aanmelden via https://goo.gl/AMjS7S. Je hoeft je inderdaad niet bezig te houden met de organisatie van de dag. Dat doen mijn team en ik. Indien je wil kan ik ook nog telefonisch contact met jou opnemen, om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden. Ik zie jouw aanmelding heel graag tegemoet. Met een vriendelijke groet, Ingemar Francisca

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Screen Shot 2014-12-15 at 11.32.23site-isvv2