Een 10!

Op mijn 33ste (na mijn echtscheiding) kwam ik voor een moeilijke keuze te staan. Of van mijn Mavo diploma een HBO diploma maken door heeeel hard te gaan studeren als alleenstaande mama van 3 jonge zonen OF een uitkering aanvragen. Ik heb voor studeren gekozen.Het was echt heel moeilijk voor mij. Ook omdat ik de Nederlandse taal niet goed beheerste. Al mijn huiswerkopdrachten haalde ik op het nippertje.

Nu ben ik mij aan het omscholen en heb van het weekend mijn eerste huiswerkopdracht ingestuurd en ik had er een 10 voor!! Dat meisje in mij was zoooo blij. Ik heb echt niet vaak een tien gehaald.Deze 10 is wat mij betreft niet zo zeer voor de ingezonden opdracht maar voor het feit dat ik doorzet. Voor het feit dat wij mensen veel meer in onze mars hebben dan we denken!

Ik ben een 10. Jij bent een 10. WIJ ZIJN EEN 10!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

logo equilibri2 - kleinVerzoenproject Basischolen-2