Op 2 januari 2017 heb ik voor het eerst meegedaan aan een wedstrijd in de lezerscolumn van Metro Nederland. Het stuk heb ik “Er Was Eens pijn” genoemd. Twee dagen na mijn inzending werd ik gebeld door de redactie omdat mijn column als winnende column geplaatst zou worden in de grote landelijke krant Metro! Er was een Pijn schreef ik naar aanleiding van mijn eigen pijn en dat is nu de basis van mijn nieuwe Podcastserie geworden.

Verzoenen-5In de Podcast #Erwaseenspijn ga ik wekelijks met vrouwen over hun verhaal van pijn, schaamte, vergeving en/of verzoening. Ook vertellen zij op welke creatieve manier -de heldin in hen- is omgegaan met de tegenslagen. En of het hen is gelukt om terug op de rails te komen. Elke gast die ik spreek, ontvangt als bedankje, een Verzoensteen van mij. Een symbool, een steen die vrede wil sluiten, een ruzie wil bijleggen, wil verzoenen of stimuleert om los te laten. Op deze manier blijf ik letterlijk een steentje bijdragen aan een mooiere wereld!
 

 Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen van #erwaseenspijn? Volg ons via dan Facebook of abonneer je op ons kanaal via Spotify,  Soundcloud of Apple iTunes. Ik waardeer het enorm als je een reactie wil achter en laat weten wat je van ons gesprek vond.

Wil jij ook jouw verhaal in een van de afleveringen vertellen en zo andere vrouwen inspireren? Maak dan direct een afspraak in mijn agenda!

Word jij ook een supporter?

Met veel liefde maak ik wekelijks een aflevering voor de Podcast #erwaseenspijn. Hier stop ik veel tijd in en doe ik uiteraard geheel vrijwillig, omdat ik geloof dat dit mijn bijdrage aan de samenleving is. Toch wil ik je vragen of je mijn Podcast wil supporten door middel van het doen van een donatie (eenmalig of maandelijks een klein bedrag). Hieronder kun je zelf jouw gewenste bedrag invullen.

Er was eens pijn – De Podcast is gratis te beluisteren en dat zo blijft. Je wordt niet onderbroken door reclame en ook dat wil ik zo houden. Daarom is het heel fijn als je doneert en gul geeft. Want dat van waarde verdiend waardering in klinkende munt.

Jouw donatie wordt voornamelijk gebruikt voor het aanschaffen van betere materialen, apparatuur, deels voor de kosten van de hosting, het dekken van de portokosten voor het opsturen van de Verzoensteen aan de gasten van de Podcast. Indien ik reis- en parkeerkosten maak voor het afnemen van een interviews, wend ik jouw donatie ook daarvoor aan. Ik wil je alvast vanuit mijn hart bedanken voor jouw bijdrage! 

*Ik steun #erwaseenspijn – De Podcast met mijn donatie!Doneer € -


*Voor het afronden van jouw bestelling wordt je geleidt naar de veilige omgeving van Mollie.com

 

Wat zeggen anderen?

  • dat doe je met elkaar, Verzoenen voor verbinding, Wij verbinden door verzoening, Wij staan voor verbinding, Open voor verzoening  

  • De titel: Verzoen koningin, die verdien je dubbel en dwars! De openheid, oprechtheid, warmte en liefde in het gesprek van jouw en Danitzah Jacobs geven de herkenning en erkennig een gouden randje en daar put ik zoveel hoop en kracht uit.

    Anoniem
    Anoniem

Start typing and press Enter to search