Doe jij mee ? #1000mediators


De ene keer zijn wij degenen die kwetsen en de andere keer degene die gekwetst worden. Niemand ontspringt deze dans. Zover ik weet willen we diep in ons hart zoveel mogelijk in harmonie leven met elkaar. Laten we daarom elkaar helpen daar waar mogelijk, want wij zijn verbonden met elkaar – Ingemar Francisca

Omdat het mijn missie is om mensen op grote schaal te stimuleren om in vrede met elkaar te leven organiseer ik dus op 24 maart aanstaande, de 4de editie van de Verzoendag. Een dag waarop onderlinge verzoening centraal staat. Dit jaar is geen avondprogramma dus is de focus geheel gericht op de verzoengesprekken 2018.

Samen met jou wil ik, zoveel mogelijk mensen die conflict hebben en die daarvoor een oplossingen willen, bereiken. Daarom heb ik de operatie #1000mediators in leven geroepen. Hoe fijn is het wanneer de ander door middel van jouw ondersteuning tot rust komt, of een stapje verder komt in de richting van vergeven, verzoening of het loslaten van bittere gevoelens.

 In deze fase is mijn focus vooral op het oproepen van zoveel mogelijk professionele mediators.   Tijdens de volgende fase zullen we de mensen laten weten dat er door heel Nederland, mediators klaar zitten om kosteloos in gesprek te gaan met iedereen die een conflict heeft en daarbij ondersteuning – of gewoon een luisterend oor nodig heeft.

Ben jij een professionele mediator? Dan vraag ik je om deel te nemen aan de Verzoengesprekken 2018 #1000mediators. 

Ik meld mij aan als mediator voor de Verzoengesprekken 2018!

Ik verwelkom je graag in het team#1000mediators. Meld je aan! Wil je meer infomatie dan neem ik contact met je op! Laten we samen de Verzoendag 2018 onvergetelijk maken! NB. houdt onze Website in de gaten. Binnenkort verschijnt daar de profielen van de mediators, die zich hebben aangemeld voor de Verzoengesprekken 2018!

Met een warme groet,

logo-autorespond

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

site-isvv2hedyvermeerverzoendag2015 (35)