Een aantal jaar geleden, tijdens een inspiratie moment, heb ik de #ikstavoorzoening Verzoensteen, als een stap naar vrede (of loslaten) in leven het geroepen. Het bijzondere aan deze steen is dat zij vrede wil brengen met als doel om een vijandige stilte te beëindigen. Je kunt één of twee stenen hiervoor gebruiken. Eén steen is dan speciaal voor jou en de tweede steen mag je aan een geliefde, een familielid, kennis, collega of vriend/vriendin geven. Met dezelfde boodschap als aan jou.

Heb je vanwege een ruzie of conflict al heel lang geen contact met een persoon en wil je hem of haar om vergeving vragen en/of vergeving schenken? Of wil je het gewoon uitpraten? Stuur dan de Verzoensteen samen met een persoonlijke brief naar hem of haar en doorbreek de vijandigheid. De cruciale vraag in jouw brief is of het pad naar verzoening en vrede bewandeld kan worden. Als je de steen terug ontvangt dan weet je dat dat zo is. Uiteraard heb je geen invloed op de reactie van de ander.

Het mooie van deze Verzoensteen is dat jij de eerste stap kunt zetten naar vergeving en verzoening en een ander kunt inspireren door jouw tweede steen weg te geven. Wist je dat jouw verzoensteen geen haast heeft om bij je weg te gaan? Je zult weten wanneer het de tijd is om de verzoensteen op te sturen. Vertrouw erop!

Bestel vandaag nog jouw #ikstavoorverzoening Verzoensteen voor het symbolisch bedrag van 1 euro (excl.) portokosten. 

*Bestel hieronder jouw Verzoensteen
Total: € -


*Voor het afronden van jouw bestelling wordt geleidt naar de veilige omgeving van Mollie.com

Start typing and press Enter to search