De Verzoendag 2018 is verzet naar 24 maart 2018!

Belangrijke mededeling!

Eén van de mediators (Margo Snelders), die vorig jaar deelnam aan de Verzoengesprekken 2017, attendeerde mij erop dat 24 februari ’18 in de krokusvakantie valt. De lagere opkomst van de Verzoendag 2017 was onder andere te wijten aan het feit dat de dag in de krokusvakantie gepland was en veel mensen lekker weg waren. Daarom heb ik na veel wikken en wegen en op advies van mijn achterban besloten om de datum van de Verzoendag 2018 te verzetten van zaterdag 24 februari ’18 naar zaterdag 24 maart ’18.

Het verzetten van de datum betekent ook dat we meer tijd winnen om meer mediators te werven en een gedegen media/promotie plan uit te zetten, zodat de mensen met een conflict ons ook daadwerkelijk weten te vinden.

Met ingang van vandaag ontvang je tweewekelijks, op maandag, een korte update van mij, waarmee ik je zo goed mogelijk op de hoogte houdt van de voortgang en alle ontwikkelingen. Tot slot wil ik vermelden dat mijn Virtual Assistent Margot Galiart druk bezig is met de profielen van de deelnemende mediators op onze Website.

Ik wil je alvast bedanken voor jouw begrip!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Facebook-coverGrandma's Special Herbs