Zaterdag 24 Maart 2018 wordt een mooie dag!

Vorige week iemand stelde iemand mij de vraag: ‘Ingemar, #1000mediators is dat niet ietwat idealistisch?’. Waarop ik reageerde: “Dat kan best, noem het maar aard het van het beestje’. 

Toen ik kort daarna de lijst van de aangemelde mediators bekeek, zag ik dat we op zaterdag 24 maart 2018 in ieder geval gratis Verzoengesprekken voeren in Arnhem, Heemstede, Haarlem, Batenburg, Wittelte, Schalkhaar, Eindhoven, Breda, Maastricht, Amsterdam, Almelo, Tilburg, Heerenveen, Zaandam, Rotterdam, Emmen, Vianen Utrecht, Amsterdam, Zoetermeer, Eindhoven, Arnhem, Utrecht, Enschede. En er volgen, zeker weten, nog meer plekken in Nederland! Zeg eens eerlijk…DIT IS TOCH GEWELDIG! 

Wil jij ook een van de #1000mediators zijn op de Verzoendag 2018 op zaterdag 24 maart aanstaande ? Klik dan op de knop hieronder.

Ik meld mij aan als mediator op de Verzoengesprekken 2018

Verder ontvang ik hele leuke reacties! Eén van de deelnemende Mediators, Marjan Sanders, notarieel jurist / MfN-registermediator, heeft voor haar lokale krant, een column over Verzoendag 2018 geschreven. Deze wordt in week 11 gepubliceerd. Marjan bedankt! Mocht jij ook iets in jouw regio kunnen betekenen, met het oog op een stukje promotie, laat je vooral niet weerhouden!

Regelmatig wordt mij gevraagd: ‘ Ingemar wat ‘krijg’ voor het organiseren van de Verzoendagen zoals dat doet?”. Wel, eerlijkgezegd krijg ik hiervoor heel veel voldoening! Ik vind fijn dat ik gehoor geef aan mijn missie!

NB. onderstaande foto/post heb ik gemaakt op 8 mei 2014. Het is niet altijd makkelijk. Soms vind ik het ronduit moelijk, moeizaam en teleurstellend…. maar ik geloof erin en ga 100% ervoor!

10261997_778581305499029_378408249970280436_n

 

 

Promotiecampagne

Deze week start de promotiecampagne voor de Verzoendag 2018 zodat zoveel mogelijk mensen ons kunnen vinden op 24 maart aanstaande. Als service naar de samenleving zijn de Verzoengesprekken die dag helemaal gratis!

Een deel van de  profielen van Mediators staan al op onze website. Van sommigen mis ik nog de foto maar ik wilde niet langer wachten met het uploaden van de profielen. Nu nog een aanmeldknop maken achter ieder profiel. En dat doel is ook behaald!

Voor wie is de Verzoendag? Voor mensen met een conflict, thuis, op het werk of in de buurt. Mensen die daarvoor op zoek zijn naar een luisterend oor, die de eerste stapjes naar een oplossing wilen vinden en/of op zoek zijn naar een mediator/professional die het conflict-proces adequaat kan begeleiden. 

Voor het promoten van de Verzoendag ga ik een aantal korte filmpjes maken en verder met contact leggen met de diverse lokale en plaatselijke media in de omgeving waar de mediators hun verzoengesprekken voeren. 

Mijn specifieke vraag aan jou is. Mocht je op Social Media of op Youtube mijn promofilmpje tegenkomen. Wil je mij helpen om die te delen zodat de mensen, ook in jouw omgeving, ons weten te vinden op 24 maart aanstaande?

Wil je dat ik contact met jou opneem? Dat kan! Klik hier…

Alvast bedankt! 

Met een warme groet,
Ingemar Francisca

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Grandma's Special HerbsVerzoendag 2015 - 'Samen schrijven we een nieuw verhaal' - fotog